Başkan Şahin’den Şampiyon Voleybolculara Destek

İlçemiz Mercan Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı Afyonkarahisar da gerçekleştirilen ve 14 takımın katıldığı Voleybol turnuvasında bütün rakiplerini mağlup etti. Final müsabakasında Sandıklı Mustafa Kemal Ortaokulunu 2 – 0 yenen Mercan Ortaokulu il şampiyonu oldu.

Mercan Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı da 22 takım arasından Afyonkarahisar üçüncüsü olarak ilçemize 3.’lük kupasını kazandırdı.

Voleybol karşılaşmalarını izleyerek öğrencilerin heyecanına ortak olan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “ İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu olan, bizlere bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecek. ”dedi.