İSCEHİSARIMIZI ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIZ

“İSCEHİSARIMIZI SEVELİM ÇEVREMİZİ KİRLETMEYELİM” projesi kapsamında “Ev ve İşyerinin Etrafını Temizleyene ÇİÇEK ve FİDAN Hediyemizdir” sloganıyla ilçemizde temizlik seferberliği başlatıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki programda konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; ”İscehisarımızı güzelleştirmek adına arkadaşlarımız çalışmalar yaptı, el broşürleri hazırlayıp dağıttık, billboardlara afişlerimizi astık. Evinin ve iş yerinin önünü temiz tutan herkese çiçek ve fidan bizden. Camilerimiz, okullarımız, sağlık kurumlarımız ve diğer kuruluşlarımızın fidan ve çiçekleri de bizden. Esnaflarımızın dükkanları önünde bulunan beton kaldırım vs. olan yerlere saksılarla çiçek ve fidanlarımızı koyacağız. Bugün burada sembolik olarak çiçek ve fidan diktik. Birkaç gün içinde kamyonlarla çiçek ve fidan getireceğiz. Bu kampanyanın hem temizlik açısından hem de  İscehisar’ımızın güzelleşmesi açısından hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.