“Aşk’ın Şiir Halleri” Şiir Dinletisi Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaöğretim okulları öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Aşkın Şiir Halleri" şiir dinletisi Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Dinleti beşeri aşk, ilahi aşk ve vatan aşkının ödülü şehadet olmak üzere üç bölüm üzerine kuruldu.

Seslendirilen şiirler büyük beğeni toplarken Karamehmet İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin semazen gösterisi de büyük alkış aldı.

İlçemizde ilk defa düzenlenen dinletide 16 öğrenci, 10 öğretmen görev aldı.

Programda konuşan Başkan Şahin, İscehisar’ da bu alanda ilk kez bir programın yapılması çok güzel. Hem tasavvufi,  hem de şiirsel yönü ile gönüllerimize hitap etti. Bu tür programların daha kapsamlı bir şekilde düzenlenerek tüm ilçe halkına sunulmasını arzu ettiklerini söyledi.

Dinleti programına Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Kurum Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.