İscehisar Tarihinin İlk Kadın Belediye Meclis Üyesi

İscehisar ilçe tarihinde ilk defa bir kadın Belediye Meclis üyeliğine seçildi.

İscehisar’daki yerel seçimlerde Demokrat Partisinden aday olan Gülsefa Azgın, 67 yıllık ilçe tarihinde ilk kadın belediye meclisi üyesi oldu. İscehisar Belediye Meclisi’ne 1. sıradan aday olan ve yapılan seçimler sonucunda seçilen Gülsefa Azgın mazbatasını alarak görevine başladı.

İscehisar’ın ilk kadın meclis üyesi ünvanını kazanan Gülsefa Azgın, "Kadınların sesi olacağım" dedi.

Evli ve 4 çocuk annesi Gülsefa Azgın, kadınların siyasette daha başarılı olacağına inandığını söyledi. "İlçenin ilk kadın meclis üyesi olduğum için ayrıca çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde kadın meclis üyeleri sayısında artış olur. İlçemize en güzel hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. İscehisar Belediyesinde kadınlarımızı en güzel şekliyle temsil edeceğim" dedi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 31 Mart yerel seçimlerini kazanmakla beraber 67 yıllık İscehisar tarihinde ilk kez kadın meclis üyesi seçilmesinden ayrı mutluluk duyuyoruz. İscehisar’da siyasete kadın eli değecek, “Birşey Değişecek Herşey Değişecek” dedi.