İscehisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçe merkezindeki ilk okullarda düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Protokol üyeleri kutlamalara farklı okullarda katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan kutlama programı, okullarda devam etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar MYO Müdürü Liyaddin Yeşilkaya, İlçe SYDV Müdür V. Ese Balaban, Baddal Aygün Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Görkaş ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Altın  ile birlikte Karamehmet İlkokulu bahçesinde yapılan törene katıldı. Programa protokol üyelerinin yanı sıra öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Karamehmet İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Demirel günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasını yaptı.

Programda konuşan Başkan Şahin; “Milli iradenin resmen hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilk günkü heyecanıyla kutluyoruz. Geleceğimiz olan  siz çocuklarımızın bu mutlu gününde yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı şiirlerin okunmasından sonra, sahnelenen halk oyunları ve gösteriler izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Program düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin program sonunda tüm öğrencilere seslenerek bugünün kazananı hepinizsiniz diyerek yarışmada dereceye giremeyen tüm öğrencilere de İscehisar Belediyesi tarafından ödül verileceğinin müjdesini  verdi.