Esnaf Odası, 1. Esnaf Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

İscehisar Esnaf Odası 2019 yılı 1.Esnaf Bilgilendirme toplantısı Esnaf Odası konferans salonunda yapıldı.

Toplantının ilk sunumunu SGK Afyonkarahisar İl Müdürü Samet FİDAN gerçekleştirdi. Fidan, SGK İstihdam Seferberliği 2019 konusunda yapılan sunumda işveren teşvikleri konularını  anlattı. Toplantının 2.sunumunu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlisi Birol İnan gerçekleştirdi. Poşet beyannamesi olarak bilinen konuda yapılan sunumdan sonra soru cevaplarla esnaflarımıza bilgi aktarımı yapıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Şahin, “İscehisar Belediyesi olarak Esnaflarımızın her zaman yanındayız, onların talep ve önerilerini önemsiyoruz ve bunları dikkate alarak hareket etmeye çalışıyoruz. İlçedeki hareketliliğin ve ticaret hacminin artması için esnafımıza büyük görev düşüyor. Hizmet ve ürün kalitesinin, müşteri memnuniyetinin ve sürekliliğin ön planda tutulduğu anlayışla istenilen noktalara gelinebileceğine inanıyoruz.” dedi.

Toplantıya Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav, Kurum Müdürleri, esnaflar ile vatandaşlar katıldı.