Başkan Şahin, Koltuğunu Mustafa Kaan Demirel’e Devretti

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Karamehmet ilkokulu 4. sınıf Öğrencisi Mustafa Kaan Demirel’e devretti.

Karamehmet İlkokulu Müdürü Mehmet Akif Topaloğlu, Öğretmen Burcu Terzioğlu, öğrenciler Asya Gökmen ve Umut Öztürk’ün eşlik ettiği temsili başkan Mustafa Kaan Demirel, Başkanlık makamına oturunca öncelikle temizlik seferberliği başlatılmasını ev ve işyerinin etrafını temizleyene çiçek ile fidan hediye edilmesini söyledi. Karamehmet İlkokuluna kütüphane kurulması, okul bahçesine çeşme, toprak olan okul yolunun parke ile kaplanması ve mahallelere oyun parkları yapılması talimatını verdi.  Eğitime ve okullara verdiği destek için Başkan Şahin’e teşekkür ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların bayramını kutladı. İscehisar Belediyesi olarak eğitime her konuda desteğe hazır olduklarını dile getirerek, öğrencilere hediye verdi.