“İSCEHİSAR MARKET” İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İscehisar Belediyesi tarafından TOKİ konutları içerisinde yer alan ticaret merkezi “İscehisar Market” kesilen kurbanın ardından yapılan dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN;  TOKİ konutlarının inşaası ile ilçemizde yeni bir yerleşim alanı oluştu. İscehisar Belediyesi olarak İscehisar Marketin eksiklerini gidererek burada ikamet eden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Marketimizde Tarım Kredi Kooperatifinden temin ettiğimiz temel gıda (yemek yağı, bakliyat, çay vb.) ürünleri ile sebze, meyveyi piyasa fiyatının altında satışa sunacağız. Marketimizin ilçemize kazandırılmasında emekleri geçen eski Belediye Başkanımız Mustafa Çibik, meclis üyelerimiz ve belediye personelimize teşekkür ediyorum. TOKİ’ye şu anda servisimiz mevcut, ilerleyen zamanda tüm vatandaşlarımız taşınmasıyla birlikte öğrenci, yolcu ve market servisimizi yeniden düzenleyeceğiz. Marketimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İscehisar Market, sabah 07:00 – akşam 23:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Açılış programına Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.