Başkan Ahmet Şahin, Aylardır Çalışmayan Konkasör Tesislerini Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; İscehisar’a yapılacak en öncelikli gelir getirici yatırımlardan olan kırma-eleme tesisi (konkasör) ile alakalı ocaklar bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yeni satın alınarak kurulmasına rağmen, aylardır arızasından dolayı çalıştırılmayan mevcut belediye konkasör tesisleri  ve bölgede kurulu olan tesisleri yerinde inceleyerek bilgi alan Başkan Şahin; “Belediyelerde yaşanan sorunların en başında mali durum gelmektedir. Mali durum ne kadar iyi olursa verilen hizmetlerinde o kadar kaliteli olacağının bilincindeyiz. İscehisar, atığının dahi para kazandırdığı mermer kaynaklarına sahip. İscehisar Belediyesi olarak mermer atıklarını kullanarak ciddi gelirler elde edebileceğimizin farkındayız.  Yeni bir tesis kurulması amacıyla gerekli çalışmaların yapılması için personelimizi yetkilendirdik. Bizim zamanımızda Belediyemiz üretime geçecek, herşey değişecek.” dedi.