Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’in Regaip Kandili Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çibik mesajında; “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan Üç Ayların başlangıcı Regaip Kandili’ne ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Millet olarak manevi hislerimizin yoğunlaştığı kandiller, ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma bilincinin artmasına, inananların hayır ve yardımlarda bulunmasına vesile olmaktadır.

Allah'ın rahmet ve bereketini müminlere ihsan ettiği Regaip Gecesi, manevi duygularımızın yoğunlaştığı, dini ve ahlaki değerlerin öneminin tekrar tekrar vurgulandığı önemli bir gündür. Ülkemizde ve tüm İslam dünyasında barış ve hoşgörü çağrısının yapıldığı bu anlamlı gün, birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine, güçlenmesine vesile olmakta, hak ve hukuka riayetin, sevgi, saygı, doğruluk, dürüstlük gibi erdemlerin değerlerini bir kez daha öne çıkarmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta siz değerli İscehisar halkı  olmak üzere bütün İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyor, insanlığın ortak hedefi olan barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.