Karamehmet Mermer Ailesi Tarafından Yaptırılan Okul İnşaatı Başladı

İlçemiz Çukur Mahalle Karaböğet mevkii TOKİ konutları yanına Karamehmet Mermer ailesi tarafından yapılacak olan 16 derslikli İlkokul + ortaokul inşaatı başladı.

İlçemiz Çukur Mahalle Karaböğet mevkii TOKİ konutları yanında bulunan 3 (üç) adet mera adına kayıtlı taşınmazın, Belediyemizin girişimleri ile tahsis amacı değişikliği işlemleri yapılmış, ot bedeli belediyemizce ödenmiş, tapu tescil işlemleri Maliye hazinesi adına tamamlanmış olan 10.000 m2’lik alan üzerine hayırsever işadamımız Karamehmet Mermer ailesi tarafından yapılacak olan 16 derslikli İlkokul + ortaokul binasının tahsis, ihale ve işyeri teslim işlemleri tamamlanarak zemin kazı ve temel beton işlemleri başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK, inşaat çalışmaları başlayan alanda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Başkan Çibik, yeni okulumuzun inşaat çalışmaları zemin kazı ve temel betonu atılması ile başladı. Yapılan protokol çerçevesinde okul inşaatın bir an önce tamamlanarak önümüz eğitim-öğretime yılına yetiştirilmesini planlıyoruz. Okulumuzun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen hayırsever işadamlarımızdan Karamehmet Mermer ailesine teşekkür ediyorum dedi.