30. Vergi Haftası Münasebetiyle Vergi Dairesi Müdür V. Çakır, Başkan Çibik’i Ziyaret Etti

30. Vergi Haftası dolayısıyla İscehisar Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

İscehisar Vergi Dairesi Müdür V. Medine ÇAKIR beraberindeki heyet ile birlikte 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK’i makamında ziyaret etti.

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 30. sunun düzenlendiğini söyleyen Vergi Dairesi Müdür V. Medine ÇAKIR, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Çakır, vergi konusunda son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğunu belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK; 30.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiriken, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme hedeflerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak  ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.