Şampiyonlardan Başkan Çibik’e Ziyaret

İl Şampiyonu Fatih Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı ile İl ikincisi Mercan Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, Fatih Ortaokulu Müdürü Şenol OKTAY, Beden Eğitimi Öğretmenleri Faruk KARACA ve Musa DEMİRTAŞ’la birlikte Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK’i makamında ziyaret etti.

İlçemiz Fatih Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı Afyonkarahisar da gerçekleştirilen ve 48 takımın katıldığı Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında bütün rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.

İlçemiz Mercan Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımı da Afyonkarahisar ikincisi olarak ilçemize 2.’lik kupasını kazandırdı.

Yıldız Kızlarda Finale kalan 4 takımın da ilçelerden olması dikkatlerden kaçmadı. Yıldız Kızlarda final müsabakasında Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu ile İscehisar Fatih Ortaokulu arasındaki  final müsabakası  büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakayı 5. Set sonunda 3 – 2 kazanan Fatih Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti.

Afyonkarahisar İl Şampiyonu olan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk KARACA tarafından çalıştırılan Fatih Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımımız Mart ayında düzenlenecek olan bölge maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çibik; “Öğrencilerimizi ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu oldukları için tebrik ediyor, Bölge elemelerinde başarılar diliyorum. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecektir diyerek öğrencilere hediye verdi.