Afyonkarahisar PTT ile İscehisar Mermer İhtisas OSB’den işbirliği Sözleşmesi

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü ile İscehisar Mermer İhtisas OSB arasında kargo sözleşmesi imzalandı.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü ve İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Buna göre; PTT Başmüdürlüğü, İscehisar Mermer İhtisas OSB yönetimi ve üyelerinin “Aps Kurye, Posta Kargosu ve Kargo” gönderilerinin taşımasını üstlenecek.

Gönderilerin PTT aracılığı ile taşınması hususunda PTT Başmüdürü Mehmet ÖRSDEMİR, İscehisar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Mustafa ÇİBİK ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Metin MERCAN’ın katılımıyla Aps Kurye, Posta Kargosu ve Kargo gönderilerini taşıma ve teslim sözleşmesi imzalandı.

Başkan Çibik imzalanan sözleşme ile  ilgili olarak; ” Yapılan sözleşmenin İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetimi ve bağlı firmalarına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.