'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' Etkinliği

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla 81 ilde eylem yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edildi.

Bu kapsamda 81 ilde ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla eylem gerçekleştirildi.

İlçemiz Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi önünde öğrenciler tarafından basın açıklaması yapılması ile başlayan etkinlikte trafik ekipleri sunum gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında akan trafikte yaya geçişi önceliği uygulaması yapıldı.

Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çibik,  İlçe Garnizon Komutanı Sercan Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.