Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İlçemizi Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ilimizdeki programları dahilinde, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet ZEYBEK ve beraberindeki heyetle birlikte ilçemizi ziyaret ederek yapımı tamamlanan TOKİ konutları ve Seydiler Beldemizde bulunan 'Anadolu Açık Hava Müzesi Frigya' inşaat alanında incelemelerde bulundu. Bakan Kurum ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban ve İlçe protokolü ile birlikte karşıladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum beraberindeki heyetle İl merkezindeki programın ardından İlçemizde yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarını inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Mustafa Çibik’ten bilgi aldı. TOKİ konutlarının gezerken açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, il merkezlerinin yanında ilçelere de büyük önem verdiklerini ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın da ev sahibi olması için çalışmalara hız kazandırdıklarını sözlerine ekledi. Bakan Kurum’a ziyareti esnasında Belediye Başkanımız Mustafa Çibik tarafından tablo hediye edildi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı kapsamında açıkladığı 'Anadolu Açık Hava Müzesi Frigya' inşaat alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Frig eserlerinin Afyonkarahisar’a ayrı bir önem kazandırdığını söyleyen Bakan Kurum, kültürel varlıkların turizme en iyi şekilde kazandırılması adına projeler yaptıklarını belirtti.