TOKİ KONUTLARI 4 – 20 ŞUBAT 2019 TARİHLERİ ARASINDA TESLİM EDİLECEK

Afyonkarahisar İscehisar Toplu Konut projesindeki 407 adet konutun, teslim işlemleri 04-20 Şubat 2019 tarihleri arasında proje müşaviri firma tarafından yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İlçemizde yapımına başlanan 407 konutun inşası tamamlandı. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247’si 2+1 ve 160’ı ise 3+1 planında inşa edildi.

Teslim aşamasında;

1. Konut alıcıları kendilerine bildirilen günde ve saatte kendi imkanları ile şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlaması sağlanacaktır.
  2. 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, önce Banka tarafından KDV tahsil edilecek ve ödeme dekontu/faturanın bir örneği alıcıya verilecektir.
  3. Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir;
  • Nüfus Cüzdan,
  • Gayrimenkul satış sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
  • Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
  • KDV tutarının bankaya yatırıldığına dair belge veya fatura,
  • Doğalgaz abone bağlantı bedelinin (624,91TL) yatırıldığına dair ödeme dekontu.

Konuyla iligili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çibik; “TOKİ konutlarının teslimatı 4 – 20 şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak. Konut sahibi tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

• TOPLU KONUT TESLİM PROGRAMI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR.