Başkan Çibik Minik Öğrencilere Karne Dağıttı

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl sonu dolayısıyla İscehisar İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Karaağaç Şehit Ahmet Kaplan İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl sonu dolayısıyla İscehisar  İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Karaağaç Şehit Ahmet Kaplan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR, İlçe Garnizon Komutan V. Mustafa BOZKURT , İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali DALFİDAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati DUMAN’ la birlikte katılan Belediye  Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Minik öğrenciler ilk kez karne almanın heyecanını yaşarken mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Başkan Çibik; "Bugün aileler için çok özel bir gün. İlkokula başlayan ve ilk kez karne alan çocuklarının sevincini yaşıyorlar. Başarı, sadece derslerdeki başarı değildir. Hayatın her alanında ve sosyal hayatta var olarak hayatı dolu dolu yaşadıkları bir ömürleri olur inşallah. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum." ifadelerini kullandı.