TOKİ KONUTLARI OCAK AYINDA TESLİM EDİLECEK

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İlçemizde yapımına başlanan 407 konutun inşası tamamlandı. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247’si 2+1 ve 160’ı ise 3+1 planında inşa edildi.

Çalışmalar hakkında Yüklenici Firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çibik; “TOKİ konutlarındaki çalışmalarda sona gelindi. TOKİ yetkilileri gerekli incelemeleri yaparak konutların kabulünü yaptılar. Site yönetiminin oluşturulması ile birlikte Ocak ayı içinde konutların teslimatı yapılacak. Konut sahibi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.