Jandarma Ekiplerinden Engelli Öğrencilere Moral

İscehisar İlçe Jandarma Komutanlığı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak için kapılarını açtı.

Engelli öğrencileri evlerinden alarak İlçe Jandarma Komutanlığına getiren Teğmen Sercan Polat ve ekibi öğrenci ve ailelerini askeri törenle karşıladı. İlçe Jandarma Komutanlığını gezdirdikten sonra öğle yemeğinde Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yunus Emre Bağlar, kurum amirleri, öğrenciler ile aileleri öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde arama kurtarma köpeğinin gösterisi küçükleri çok sevindirdi.

Öğrenciler geçirdikleri keyifli günün ardından Kaymakam Demir, Başkan Çibik ve Teğmen Polat’a teşekkür ettiler.