Engelli Öğrencilere Kahvaltı Programı Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle eğitim gören engelli öğrencilere ve ailelerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi Pansiyonundaki kahvaltıya İlçe  Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çibik, Jandarma Komutanı Teğmen Sercan Polat, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, Milli Eğitim Müdürü Turgur Karakış ve çok sayıda engeli öğrenci ve aileleri katıldı.

Başkan Çibik engelli öğrencilerle yakından ilgilenerek " Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur.
Bugün ülkemiz genelinde engelli vatandaşlarımıza sağlık, eğitim, istihdam ve evde bakım gibi temel hizmetlerin sunumunda önemli aşamalar kaydedilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle; engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yürekleri sevgi ile dolu olan engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Protokol üyeleri programa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Daha sonra ilçemizin sevilen simalarından Emek Mermer A.Ş. den Ekrem Çelebi’nin oğlu Salim Çelebi’yi ziyaret eden Kaymakam Demir ile Başkan Çibik kendisiyle bir sohbet etti.