Afyon – Ankara Caddelerinin Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

İlçemiz Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK, "Afyon ve Ankara Caddelerindeki sıcak asfalt çalışmalarımız sona erdi. Doğalgaz çalışmalarından dolayı yollarımız hasar görmüştü. Doğalgaz çalışması tamamlanan Afyon ve Ankara Caddelerini sıcak asfaltla kapladık, mahalle aralarındaki parke kaplama çalışmalarımız  devam ediyor. Sıcak asfaltın İscehisar tarihinde bir ilk olduğunu hatırlatan Başkan Çibik, ilçemizin sorunlarını çözmek adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu düsturla günü birlik çözümler yerine, kalıcı adımlar atarak ilçemizin geleceğini kurarken, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe inşa etmek için çalışıyoruz.

Yol çalışmaları arasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz. Yolların yeni olması dolayısıyla özellikle gençlerimizin trafik ve hız kurallarına uyması konusunda duyarlı olmalarını rica ediyoruz.

Sıcak asfalt çalışmalar yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu. Maliyetin yarısı Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU’nun talimatı ile karşılanırken, yarısı Belediyemiz tarafından karşılandı.Sıcak asfaltın ilçemize kazandırılmasında başta Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA ile İbrahim YURDUNUSEVEN ve İl Genel Meclis Başkanımız Salih SEL olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.”