24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı İlçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kutlama Programına Faruk Öksüz İmam Hatip Konferans Salonunda devam edildi.

Programa,  Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇİBİK, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ tarafından açılış konuşması yapıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili öğrenciler tarafından şiirler okunmasının ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenin yemin töreni yapıldı.

Uzun yıllar okullarda hizmetli olarak görev yapan ve emekli olan hizmetli Recep Arınca Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR eğitime yapmış olduğu hizmetlerden  dolayı teşekkür belgesi  takdim etti. Plaketi kendisi hasta olduğu için Okul Müdiresi Sibel Çalışkan tarafından alındı.

Öğretmenler tarafından sergilenen piyes ve koro gösterisi izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle şiir kompozisyon ve  resim dallarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini alması ile sona erdi.