Eğitim Camiasından Başkan Çibik’e Ziyaret

24 Kasım 'Öğretmenler Günü' nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü ve personelinden oluşan heyet, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa ÇİBİK’İ makamında ziyaret etti.

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanan öğretmenler gününde ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Şube Müdürleri Hayati Duman ve Mehmet Şener ile Halk Eğitim Müdürü Battal Gazi Karabağ,  Başkan Çibik’i makamında ziyaret ederek göreve geldiği günden beri her alanda eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip, tablo hediye ettiler.

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve saygı değer unsurlarıdır” diyen Başkan Çibik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, gençlerimizi emanet ettiğimiz, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.