Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Mevlid Kandili nedeni ile mesaj yayınladı.

Başkan ÇİBİK, mesajında şu ifadelere yer verdi; “ İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V)’in doğum günü olan Mevlid Kandili Milletimizin ve İslam aleminin en önemli ve vazgeçilmez günlerindendir. Efendimiz (S.A.V.) Bizlerin Yaşantısı İçin En Güzel Örnektir

Yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olmalıyız. Bu mübarek gecelerin O’nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz. O’nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğum gününde, tüm İslam aleminin, milletimizin, ilimiz ve ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın mevlid kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.