Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, A Haber televizyonunda yayınlanan ‘Ajans Bugün’ programında canlı yayında İlçemizde yapılan çalışmaları anlattı.

Başkan Çibik, ‘Yerel Yönetimlerin Nabzı A Haber’de’ sloganıyla gerçekleştirilen programda Yukarı öz Parkından 10 dakika boyunca canlı yayında ilçemizde yapılan ve planlanan çalışmaları anlattı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları heyecan ve şiarla hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Çibik, İscehisar Belediyesi olarak, ilçemizin sorunlarını çözmek adına gece gündüz hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşadığı bir ilçe olmak adına sorunlara çözüm yolları arıyoruz. Bunu yaparken de, günü birlik çözümler yerine, kalıcı adımlar atıyoruz, İscehisar’ın geleceğini kurarken, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe inşa ediyoruz. Durmak yok yola devam.” dedi.