Afyon – Ankara Caddelerinin Sıcak Asfalt Atımı Kesilen Kurbanla Başladı

İlçemiz Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt dökümü öncesi gerçekleştirilen temel, alt temel ve PMT çalışmaları tamamlanmasının ardından kesilen kurbanla sıcak asfalt atılmaya başlandı.

Afyon ve Ankara caddelerindeki yol çalışmaları kapsamında hafriyat ve imalat çalışmalarından tamamlanmasıyla sıcak asfalt atımı başladı.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma Kızıldağlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIZILDAĞ'dan bilgi aldı. Kızıldağ, çalışmaları ihale süresinden önce bitireceklerinin sözünü vererek çalışmaların aksamaması adına özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çibik; "Temel, alt temel ve PMT çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte alt zemin çalışmaları bitti. Kurbanımızı keserek sıcak asfaltımızın atımına başladık. Çalışmaların ihale süresinden önce bitirileceğinin sözünü aldık.
Sıcak asfalt atılacak olan yollarda trafik kontrollü sağlanıyor çalışmalar tamamlanana kadar vatandaşlarımızın dikkatli olmasını rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımızı yeniden yapıyoruz. Çalışmalar esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

İlçemizin sorunlarını çözmek adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sıcak asfalt işinin ilçemize kazandırılmasında başta Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA ile İbrahim YURDUNUSEVEN, İl Genel Meclis Başkanımız Salih SEL, teşkilatlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.”