29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

İscehisar İlçe Stadyumunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni İlçe Kaymakamımız  Ahmet Nuri DEMİR ve Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’in halkı selamlaması ile başladı.

İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.

Tören, Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Konuşmaların ardından Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sahneledi.

Afyon İl Jandarma Komutanlığı emrinde hizmet veren narkotik ve bomba arama köpeklerinin gösterisi büyük alkış aldı. Narkotik köpek kutulara gizlenen uyuşturucuyu kısa sürede bulurken, bir diğer köpek ise 6 ayrı kutudan birisine yerleştirilen temsili bombayı bularak kutunun yanından ayrılmadı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini ifade eden şiirlerin okunmasından sonra; şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre BAĞLAR ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören birliklerinin geçit töreni ile sona erdi.