Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), İscehisar Belediyesi’ne vidanjör hibe etti.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’in girişimleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet vidanjör İscehisar Belediyesine kazandırıldı.

Vidanjörün devir teslim töreni sonrası konuşan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Mevcut vidanjörümüz oldukça eskiydi, girişimlerimiz sonucu yeni vidanjörümüzü belediyemize kazandırdık. Vidanjör belediyemiz için çok önemli. Böyle teknik araçları belediyemize kazandırmaktan mutluyuz. Bu aracın belediyemize kazandırılmasında emeği geçen Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerine, Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA ile İbrahim YURDUNUSEVEN’e hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

İlçemize ve hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için belediyemizin araç parkını güçlü hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Yeni aracımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.