29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni düzenlendi

28 Ekim 2018 Pazar günü Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine;  İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, mülki ve askeri erkân, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR ve Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak, İstiklâl Marşı okunmasıyla tören sona erdi.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasından sonra, Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR tarafından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat: 10:00 da İscehisar İlçe Stadyumunda devam edecek.